Karweidienst Freddy Logo

WELKOM

Karweidienst Freddy valt terug op 20 jaar beroepservaring, en dat in diverse disciplines van de bouw. Dat maakt van ons een echte allround firma die u een totaaloplossing kan bieden. Onder de pagina ‘activiteiten’ vindt u een overzicht van onze mogelijkheden.

Met Karweidienst Freddy mag u rekenen op een vlotte en zeer propere uitvoering van de werken. Neem gerust een kijkje op de fotopagina’s. Op voorhand maken wij u vrijblijvend een prijsofferte op. Wij onderscheiden ons van de concurrentie door u, als klant, extra mogelijkheden te bieden. Wij kunnen voorzien in het materiaal dat gebruikt of geïnstalleerd moet worden, maar werken evenzeer met materiaal dat door u aangekocht is. Indien gewenst, kunt u ook met ons meehelpen.

Wij zijn een geregistreerde aannemer, waardoor u in sommige gevallen van een voordelig btw-tarief kan genieten. Wij helpen u ook met advies betreffende eventuele overheidspremies. De websites van Premiezoeker en Energiesparen zijn alvast zeer interessant. Contacteer ons gerust bij eventuele vragen of voor een vrijblijvende offerte.

Dinckers BVBA Logo